San Francisco

Efter jullov, nyår och allt annat som hänt är nu bloggen back on track. Börjar med en uppdatering från när jag, Malin och Emma var i San Francisco. Vi gick över Golden Gate-bron, besökte Alcatraz, såg SF's brantaste och kurvigaste backar och klarade av en hel del shopping. Vi började vår resa med att komma till världens äckligaste hostel. Allt möjligt fanns på madrasserna och stanken var det värsta jag känt. Vi kunde inte ens sova en natt där. Så runt midnatt gick vi längs San Franciscos gator och letade efter någonstans att sova. Det löste sig till sist som tur var. Sen hade vi några toppendagar i den backiga staden!
Golden Gate
Extremt mycket julbelysning

Back to the city of angels

I morgon åker jag, Malin och Emma till Los Angeles. Turistar i några dagar sen åker de hem till Sverige och jag åker tillbaka till Santa Barbara. På torsdag kommer familjen hit. Längtar!
Känns konstigt att jag faktiskt har varit här i en termin nu... Tiden går fort. Betygen från de olika kurserna rullar in och vi väntar med spänning på att se resultaten. Njuter av jullovet och låter hjärnan ta en paus från allt plugg ett tag. Fick lite hemlängtan när vi kollade igenom gamla foton från gymnasietiden häromdagen men annars känns det ganska skönt att hoppa över kylan och snön. Men skulle kanske se annorlunda på saken om jag inte hade tur nog att få besök av familjen och vänner.
I går var vi på EOS och drack drinkar och dansade hela natten lång. Detta ledde till att denna söndag fick spenderas i soffan med hemkörningspizza från Domino's. Men det är fint i bland också.
Bilden tagen av Malin. En underbar dag vid Stilla Havet.

Jullov

Lovade bilder och här är de. En del utvalt från vad som hänt sista tiden. Ska lägga in lite bilder från San Francisco också!
Dagarna och jullovet spenderas med Emma och Malin. Häromdagen blev det beerpong på stammisstället Neighborhood, mycket trevligt. Vi har även hunnit med en hel del shopping. Julklappar, nyårsklänningar och höga klackar. Lite bio har vi även klämt in. Såg filmen "New Year's Eve". Mycket rolig, rekommenderas!
I dag blir det långpromenad längs med stranden och bokning av allt inför LA-resan nästa vecka. Nästa vecka kommer även familjen hit, woho!
Häng på piren
Mysig dag
Golden Gate-bron i San Francisco
Pannkaksfrukost vid stranden efter sista tentan, med Josie, Rebecca, Malin och Emma
Strålande soluppgång vid skolan sista dagen innan jullovet

Jag är inte död...

... bara riktigt upptagen. Haha, nej då, men har det riktigt fullt upp just nu. Njuter av jullovet och sällskapet i form av Emma och Malin. I helgen var vi i San Francisco. Grymt kul! Återkommer snarast med en uppdatering, bilder och tillfixad design på bloggen. Vi hörs!

Plugget går vidare

I dag har vi spenderat dagen i the dac lab där jag har arbetat med min multimediapresentation och druckit islatte med vanilj. Underbart varm dag!

Solen går ner över stan

I dag har jag mest pluggat, fotat, postat brev och storstädat lägenheten. Men det gör inte så mycket när man bor här och är lycklig över att vara där man är. Och i dag är det 1 december. Sjukt vad tiden går snabbt när man har roligt.