Saker jag kan störa mig på:

1. När det är vinter och kallt är allt man tjatar om "åh vad kallt det är, kan det inte vara sommar" och när det nu är varmt då kan man inte sluta säga "oooh vad varmt det är, jag dör, ge mig skugga". (Undertecknad inkluderad i detta påståeende.)
2. Tågvärdarna på pendeltågen kollar biljetterna hela tiden och för nån som reser två gånger per dag, fem gånger i veckan och köper dyrt månadskort varje månad och vill kunna njuta av en 20 minuters powernap är det ganska störigt att bli väckt.
3. När man är hungrig och sugen på något men det finns ingen mat hemma och istället för att cykla till affären så går man och gnäller om det.

På dåligt humör? Inte alls! Deadlinen klockan 16.00 för inlämning av våra sista skoluppgifter har passerat och nu är sommarlovet officiellt i gång. Termometern visar på 28 grader i skuggan och jag smälter nästan bort efter några timmar i solen.
Konstigt hur snabbt rastlösheten kommer över en bara för att man inte måste göra något.

Cooling down

Äntligen! Idag satt jag i skolan från 8.00 till 16.30 (vanlig arbetsdag, JAG VET) och jobbade som tusan för att bli klar. Och det blev jag, yippie. Nu säger jag tack och hej då till skolan för denna termin och hej sommarlov! Kändes lite sentimentalt att lämna maccis (gdk:arnas datasal) där jag spenderat otaliga timmar som jag förmodligen inte kommer att återse förrän om ett år och lite till.
I morgon blir det nog ändå en tripp till Norrpan, ska luncha och leta bikini. Nu firas att plugget är över och det skulle inte sitta fel med en sån här:

Testing denna nya sb-blogg

Okej, så här ligger det till: Sitter här och försöker hitta på (yes) en litteraturrapport på 6-10 sidor som ska vara inlämnad och klar på tisdag. Istället för att sätta mig och fokusera så fixade jag denna blogg. Om några dagar (eller som tidigare nämnt -tisdag) är jag klar med första året på utbildningen grafisk design och kommunikation på Linköpings Universitet, campus Norrköping. Tiden har gått otroligt fort och det har varit mycket roligare än jag kunde föreställa mig innan.
Nästa år ska jag dock ta ett uppehåll från gdk och åka till USA. Ska bo i Californien i en studentstad som heter Santa Barbara (kanske man redan har listat ut efter namnet på bloggen, riktigt fyndigt). Santa Barbara brukar kallas "Amerikas riviera" så det känns spännande. Där ska jag (förutom att njuta av solen, staden och allt annat) plugga på Santa Barbara City College, ämnen: journalistik, marknadsföring och foto.

Ser verkligen fram emot det! Planen är att jag på denna blogg ska dokumentera mitt år, både för min egen skull och för alla andra som kanske vill läsa om hur jag har det.
När ett år har gått flyttar jag hem till Sverige igen, packar väskan, flyttar till Norrköping och pluggar klart mina två återstående år på gdk. Så ser livsplanen ut just nu!
Men, för att återgå till saken, innan allt det roliga börjar ske är det alltså dags att börja skriva på den där satans litteraturrapporten.