En månad kvar...

Min gata, San Pascual

Om en månad är jag i Sverige. Nedräkningen har börjat. Förutom familj och vänner saknar jag:
-Prästost
-Kebab i alla dess former
-Vätternvatten
-Dusch jag kan stå raklång under
-Min stora säng
-Sommarregn
-Tutti Frutti
Just nu är jag verkligen redo att packa ihop och ta sommarlov. Finals är på g i skolan och vi har fullt upp 24 timmar om dygnet. I dag har Josie och jag sprungit runt och gjort intervjuer för The Channels sista nummer för året. I morgon blir det att göra samma sak. Ska vara modell för Cattis i studion i morgon också och det ska bli skoj!
Nu ska jag lägga mig och sova innan midnatt för första gången på länge.

Hej från Cali

Som med allt i livet har man mindre motivation till vissa saker i bland och på senaste tiden har det tyvärr varit bloggen. Vill ju hålla er uppdaterade med allt som händer men det har inte riktigt blivit av. Den här helgen har i alla fall varit underbar. Sommaren är här på allvar. Vädret har legat på stadiga 25 grader hela veckan. I torsdags grillade vi och hade en otroligt rolig hemmakväll med de flesta i huset. I fredags låg vi på stranden hela dagen. Jag tog årets första dopp! Det var jätteskönt. På kvällen var vi hemma och hade roligt. I lördags var vi och hejade på våra vänner som spelade i den internationella fotbollsturneringen. Var där en stund i dag med (svenskarna kom tvåa) sen mötte jag upp Rebecca. Vi gick på stan en stund, jag köpte ett par nya sandaler (äntligen slipper jag gå i converse hela tiden) och sen gick vi på bio ocg såg The Lucky One. Den var jättebra! Gillar man sådana typer av filmer kommer man älska den.
Det slog mig verkligen i dag hur snabbt tiden går i bland. Känns som i går vi såg trailern för den filmen och tänkte att vi måste se den och det kändes otroligt långt tills april. Och Malin och jag satt i soffan på BV och kollade på trailern tusen gånger i rad. Det var på jullovet och nu är det helt plötsligt april. Och om fyra veckor och två dagar åker jag till Sverige. Känns otroligt konstigt. Hur man kan längta otroligt mycket efter en sak men samtidigt inte. Ska njuta ordentligt av sista tiden i alla fall.
I veckan har jag hunnit med att göra assessmenttest i matte som avgör vilken nivå av kurser jag blir placerad i nästa termin. Gick förvånansvärt bra! På tisdag har jag möte med syon och ska fixa klart alla kurser. Yippie! Vill bara få klart allt pappersarbete.
Hoppas allt är bra där hemma. Ska försöka hitta hit oftare!
Älskar strandtennis

Reportage

Var tredje vecka gör The Channels ett multimedianummer som bara läggs ut online. Denna vecka fick Josie och jag göra ett reportage ihop. Vi intervjuade folk som fyllekäkar downtown. Här är länken!
Multimedia slideshow om late night food i Santa Barbara.
Det är en av våra redaktörer Jen som blev den som läste in voice-overn (berättarrösten).
Enjoy!

Cattiscampen

När min kära vän Cattis fyllde 26 häromveckan ordnade jag och Josie en överraskningsdag med tiokamp och fest på kvällen. Vi som var lekledare hade klätt ut oss i LMFAO-anda och delade in lagen och fixade grenarna. Det var också St. Patricks day så festen på kvällen hade tema "grönt". Det var en sjukt rolig dag och det tror jag alla som var med håller med om.
Födelsedagsbarnet
Spräcka ballonger
Mumie av toapapper
Säckhoppning
Vi med födelsedagsbarnet
Bakade tårta
Lunchpaus
Snyggast
Taggade
Pennan i flaskan
Mest marchmellows i munnen
Beerpong
Såklart
Grön kväll