En tur till landet

I fredags tog jag bussen till Göteborg och hängde med Cattis vid havet och hade det mysigt. Sen tog vi bilen till Alingsås för att hälsa på hemma hos Josie. Vi drack vin och pratade i flera timmar, gick promenad och njöt av underbart väder och en utav sommarens finaste dagar. På lördagsmorgonen åkte Cattis hem. Det vräkte ner regn och jag och Josie hämtade upp Rebecca som var på besök från norrland. Vi kollade runt i Alingsås och på kvällen åt vi supergod thaimat och kollade på film i ösregnet.
I går mötte vi upp Alexandra på stan och tog en fika. Underbart att hinna träffa alla innan det är dags att åka tillbaka till SB och de inte kommer vara där.
Vid fyratiden tog jag tåget tillbaka till Göteborg och mötte upp Lisa, Angelica, Judit och Malin som var på Liseberg. Vi åkte en himlans många karuseller och sen bilade vi hem till Motala.
En fullspäckad men superrolig helg!
I dag är det exakt en vecka tills jag åker, har massor att fixa dock så den kommer nog gå otroligt fort. Kommer bli många hej då och det är ju inte alltid så kul. I dag fyller mamma år så släkten kommer hit i kväll, blir mysigt.
Hemma hos Josie
Rebecca

Sommarens varmaste dag

I dag var det 25 grader och strålande sol. Helt underbart! Har legat i solen hela dagen och har lite tomatliknande drag över mig nu, men you know what they say; today red -tomorrow brown!
Den enda nackdelen med sommaren är att det blir så himla varmt i mitt rum som ligger på övervåningen. Har jättesvårt att sova på nätterna och det stör mig enormt.
Hoppas ändå att det blir lika fint i morgon så jag kan bada då!

Helt hysteriskt

I går skickade Josie mig en länk på en sida med supernice nätshopping och det slutade med att vi satt i timmar och kollade skor och kläder. Helt maniska. Haha, längtar som tusan tills vi kommer fram nu!
Ändrade planer gjorde att jag i dag inte gjort mycket alls. Har njutit av de 22 grader Motala bjöd på, lagat spagetti och köttfärssås och legat i hammocken och lyssnat på Gina Dirawis sommarprat från förra året. Inte mycket mer än så.
En solnedgång vid Varamon

Hembakat

I dag cyklade Sandra och jag till mormor och morfar där vi blev bjudna på lunch. Sen plockade jag en hel massa hallon och vinbär och hjälpte mormor att göra en sommartårta. Väldigt mysig dag!
Nu ska vi skratta framför Solsidan.
Vinbärsbuskar hemma hos mormor och morfar

Smultronstället

I tisdags åkte jag, Malin och Emma till Söderköping och glassrestaurangen Smultronstället. Åkte igenom världens regnoväder men när vi kom fram var det strålande sol och en varm kväll så det var mycket mysigt. Min glass bestod av vaniljglass, chokladglass, grädde, chokladsås och vit chokladsås. Inte så nyttigt, men åh så gott.
Glass, glass, glass
Malin och Emma vid kanalen, Söderköping

Grattis på födelsedagen

I dag fyller jag 22 år! Firas med tårta såklart och lite ösregn på det (tror inte det har regnat på min födelsedag på väldigt länge, typiskt). Önskar jag hade chansen att fira med alla jag vill men får ta det i höst i stället. Nu ska det öppnas paket. Tjoho!
Foto: Catarina Edén. Leadbetter Beach, Santa Barbara

24 dagar

I dag är det exakt tre veckor tills Josie och jag sitter på planet mot Santa Barbara. Tiden går så fort. Känns som jag precis kom tillbaka. I helgen var jag hos Emma i Linköping. Vi gick ut på Platens och dansade natten lång. Emma skjutsade mig på cykeln på väg hem och har nog aldrig varit så skraj som jag var då. Trots Emmas utrop om att jag skulle "känna friheten", haha.
Jag och Emma
East Beach, Santa Barbara
Josie och Jag, tre veckor kvar!

Planer

Nu var det bokat och klart! Den 6 augusti klockan 06.40 flyger Josie och jag från Göteborg mot Berlin och vidare mot Los Angeles. Superdupermegajätteroligt. Vill att tiden ska gå fort samtidigt som jag vill frysa den och njuta med familjen/vännerna här. Men vi har planerat massor med skoj till första veckan vi kommer ner. Skolan börjar den 27 augusti men vi jobbar från och med i höst som representanter för IBS så vi ska vara nere tidigt och ta hand om de nya studenterna. Guida dem, hitta på roliga saker och bara finnas där som stöd och hjälp. Ska bli jättekul!
I alla fall så har vi planerat att ta bilen till Runyon Canyon (google it) i Los Angeles och hika och titta på den magnifika utsikten. Vi ska också ta en sväng förbi IKEA om det behövs och fixa inredning till nya lägenheten.
Lite vemodigt känns det alltså att flytta i från San Pascual men i höst ska jag, Josie och Cattis på i en lägenhet på La Brezza tillsammans med en ny tjej som kommer till Santa Barbara. Blir nog toppen!

We remember moments

Återigen lite fina bilder tagna av den fantastiska Cattis.
Taget vid det megastora trädet i Santa Barbara. Foto: Catarina Edén
Foto: Catarina Edén
Taget vid det megastora trädet i Santa Barbara. Foto: Catarina Edén

Det mesta regnar bort

I går hade Sandra och jag FF i huset och eftersom regnet öste ner bakade vi kladdkaka och kollade på film. Myspys. På kvällen kom solen fram och Lisa kom hit för en powerwalk i skogen. I dag är det strålande solsken och jag har verkligen lust att sluka en bok ute i solen. Älskar slappa sommardagar!
Förra måndagen var jag på Måndagsklubben med Angelica. Det var så himla kul att ses igen och vi hade en oförglömlig kväll. På tisdagen var vi i Varamon och spelade minigolf, åt pizza och hallonlakritsglass. Resultatet behöver vi inte tala om här...
Har och hunnit med att åka till Klockrike en sväng och hänga lite med Malin och Emma. Mysigt det också.
Nu måste jag springa ut i solen, puss!
Lite förfest innan Måndagsklubben med Angelica
Lisa och Sabina tittade också förbi en sväng
Angelica
Lisa, en kväll i Varamon
Malin, Lisa och Angelica
Solnedgång i Varamon

Sommarlov

Dagarna går men solen vägrar att titta fram. Den 2 juli i dag och jag undrar var den svenska sommaren har tagit vägen? Har ju inte ens badat än.
Har hunnit med att fira en underbar midsommar i Ramkvilla, Småland, tillsammans med Emma, Malin, Lise, Sarah och Hanna. Vi hade tur med vädret, käkade god mat, drack gott vin och bara hade det mysigt.
Har också hunnit med att åka en sväng till Stockholm där jag träffade Josie en sväng. Vi bodde på hotell, drack mängder med cider och gick ut på Collage och White Room och slocknade vid sex på morgonen. (Och avslutade med hotellfrukost vid åtta).
Har även hunnit med en hel del powerwalks som dessvärre lett till världens största skavsår på mina hälar. Glömde mina nya dojjor i Santa Barbara så fick gräva fram de gamla och det var kanske inte världens bästa idé.
I går kom jag hem från en weekend i Göteborg. Torsdag till söndag spenderades där och tillsammans med Cattis, Josie, Jacob, Robert och en hel del andra hade jag en supermysig helg med besök både på Avenyn och i skärgården. Fantastiskt kul!
Hanna, Lise, Emma, Jag och Malin
Vår traditionella midsommarhoppbild. Jag, Hanna, Malin, Lise, Emma och Sarah.
Sommarhäng vid kanalen i Göteborg
Vackra Göteborg