Sandras studentdag

Yippie! I dag var det alltså dags för syrran att ta studenten. Jag, resten av familjen och Emmy åkte in till Norrköping för att kolla på utspringet och vagnåkandet. Det var sjukt kul och de hade väldigt tur med vädret!
Emmy och Jag i bilen på väg till Norrpan
Emmy, peppad
Sandra
Sandra och Jag
Lycklig tjej
Bästisar
Äntligen lite sommarkänsla

Tre år sedan...

I morgon tar syrran studenten. Får mig att tänka på min egen dag för tre år sedan då vi i ösregn och blåst sprang ut från Infokompgymnasiet i Linköping. Those were the days!
Jag, Emma och Malin

En dag

Lite foton som Cattis har tagit muntrar upp denna regniga dag!
Foto: Catarina Edén
Foto: Catarina Edén
Foto: Catarina Edén
Foto: Catarina Edén. Med Robert och Jacob.

Studentveckor

I dag tar Motalas och Linköpings elever studenten och nästa vecka åker jag till Norrköping för att kolla på när syrran springer ut. Konstigt hur snabbt tiden kan gå ibland. Känns som om jag precis tog studenten, men det var plötsligt tre år sen.
I går mötte jag Malin för middag och vin på hamnkrogen. Det var trevligt!
I dag ska jag äntligen (stort utropstecken) klippa mig. Ska bli så skönt med en uppfräschning. Och nu ska jag lämna datorn och ge mig ut på lite äventyr.
Vin och mat på Hamnkrogen


Nu tycker jag det är dags att Sverige får lite sommarväder! Vad skulle man inte göra för att få spendera dagarna på playan?

Nationaldag

Så var det den 6 juni. I dag har jag varit hemma i en vecka och en dag. Tiden går snabbt! Oj oj vad jag har grejat idag! Hann med lite tårta och öl i solen i alla fall. Det var mysigt.

Jetlag och lite champagnedrinkar

Har nu varit hemma i några dagar och tiden sniglar sig förbi. Hur kan man vara så här rastlös? Det är kallt, det är mörkt och jag vaknar pigg ch klarvaken klockan fyra varje dag. Nåja, hoppas det lägger sig snart.
I dag ska jag på SPA med världens bästa. Ska bli supermysigt. I morgon bjuder mormor mig, Sandra och Julia på kryssning. Ska bli superskoj det också. Bra att jag håller mig aktiv. Skulle somna annars.
Lägger till sist in lite bilder från mimosafrukosten vi hade precis innan jag åkte från Santa Barbara.
Mimosas
Robert och Rebecca
Johan och Eric
Jag och Jacob