Semester

Tiden flyger förbi när man har semester! Bara två lediga dagar kvar innan det bär av till Malta och sommarjobb som ledare för språkreseelever. Är supertaggad och tror det kommer bli en fantastisk sommar!
I helgen träffade jag Emma, Malin, Sarah, Hanna och Evelina. Vi snackade gamla minnen och avslutade kvällen med jägerbombs på Platens.
Har också hunnit med att åka till Norrköping med Sandra. Älskar Norrköping och flyttar jag hem till Östergötland nån gång i framtiden är det nog där jag kommer att bo! Vi hann med vår favorit thaibuffé och åt jordgubbar vid vattnet.
Loka och svenska jordgubbar, två favoriter
Norrköping
Jag och Emma
Snart dags för jobb!
 
 
 
 

Happy birthday sister

Sandra fyller 20 år i dag och det känns som det var i går jag hade min 20-årsfest här hemma. Borde jag känna mig gammal av att ha en lillasyster som är 20?
Förutom att fira syrran hann jag i dag med både glass på Sjöbris med mamma och en sväng till biblioteket. Har ju alltid älskat att läsa och vad är mysigare än att spendera semestern ute i solen med en spännande bok...
Motala
Jag och Sandra
 
 

Firande och jobb

Häromdagen träffade jag äntligen Emma och Malin igen! Vi firade Emmas högskoleexamen med grillning och tårta. Mycket mysig kväll!
I dag var jag i Stockholm en sväng för STS ledarträning inför Malta. Om två veckor åker jag, känns sjukt kul och är grymt taggad! Var en väldigt intensiv dag med mycket information och prat men jag känner mig mer peppad än någonsin och har höga förväntningar på jobbsommaren 2013...
Emma och Malin

Nationaldagen

I dag åkte jag med familjen och mormor och morfar på en liten utflykt. Vi hade picnic på klipporna vid vattnet. Jag älskar verkligen Vättern! Världens finaste sjö enligt mig och det finns ingen annan plats som får mig att känna mig så mycket som hemma i Östergötland och i Sverige också för den delen.
Underbart mysig dag!

Sommartider

Jetlaggen börjar sakta men säkert lägga sig och semesterkänslan är på topp. I går åkte jag in till Linköping med Lisa för att titta på hennes nya lägenhet och fika ute solen på Espresso House, mitt favoritfikaställe i Sverige. 
I dag åkte jag, Sandra, Emmy och Husse till Söderköping och åt glass på Smultronstället. En av mina favoritsysslor på sommaren, haha!
Espresso House, Linköping
Glassfrukost i Söderköping
Smultronstället

Hemma

Efter en mycket snabb och smidig flygtur är jag nu på hemmaplan igen. Har inte blivit så mycket gjort under de senaste dagarna pga jetlag och trötthet men känns skönt att vara hemma hos familjen igen. Konstigt att man vid slutet av varje termin kan bli så otroligt skoltrött, seg och bara utmattad för att sedan vara pepp på plugg igen vid starten av nästa termin.
Nu har jag bara en liten termin kvar innan jag tar min examen och får min associate degree i journalistik. Känns ju hur bra som helst! I går fick jag också reda på betygen för denna termin. Jag klarade matteprovet, fick B i den kursen och detta innebär ju att jag aldrig mer måste läsa matte igen! Hurra för det!
Nu är det alltså sommarlov på riktigt, woho!
Landvetter, Göteborg