Camarillo tur och retur


I dag tog vi Amtrak, tåget, till grannstaden Camarillo och utsatte oss för 10 timmars extremshopping. Det var helt sjukt stort! (Som hela Motala typ..) Nu har vi shoppat upp våra budgetar för den här terminen. Haha!
Känns som att det här har varit mer av en shoppingblogg snarare än collegeblogg på sista tiden men det ändras nog när skolan börjar.
Tåget tog cirka en timme och vi var framme vid halv elva ungefär. Tyvärr gick det bara ett tåg hem vid fyra och ett vid halv nio och vi ville inte åka hem så tidigt så vi satsade på det senare. Ringde efter taxin som skulle ta oss till stationen cirka 45 minuter innan tåget skulle komma men då visade det sig att närmsta taxi var 20 minuter bort. Vi fick panik! Taxin kom tillslut vid kvart över åtta, åkte i ilfart till stationen och när vi kom fram stod tåget redan inne, en minut till avfärd och vi blev avsläppta på fel sida. Vi sprang som galningar fem trappor upp, korsade vägen, spiralväg ner och hann med tåget med två sekunders marginal. Puh, vad lättade vi var.

Dagens inköp blev:
- Ett par vita Converse med hög kant
- Svarta solbrillor i ray ban-modell
- Solbrillor i pilotmodell från Vans
- Tunn skjorta från Cotton On
- Klänning från Cotton On
- Grå t-shirt med tryck från Vans
- Korta jeansshorts från Vans
- Blåa korta shorts från Vans

Kan slänga upp några bilder i morgon (för att höja shoppingstämpeln ytterligare..). Nu måste jag sova, är helt utmattad.
Kommentera inlägget här: