Firar

I dag fyller mamma år så det firas för fullt. För övrigt börjar nervositeten sakta komma krypandes och det känns riktigt pirrigt inför SB.
Helgen består av packning och lite fest (kan man alltid klämma in). För er som undrar var filmen vi såg på bio, Bridesmaids riktigt rolig, bättre än jag trodde!

Nu: ut i solen!

Summer lovin'

Har precis försökt testpacka de kläder jag vill ha med mig till SB. Insåg att detta kommer bli svårare än jag trott om jag inte kan ta med mig tre fulla resväskor. Nej, istället är det en på 23 kg som gäller. Vet ärligt inte hur detta ska gå...

I går var det trevligt och trångt på Måndagsklubben och i lördags hade vi superskoj med avskedsmiddag och utgång i Linköping! Älskar sommaren och blir otroligt peppad av att veta att jag ska bo ett år på ett ställe där det sällan är under 20 grader, woho!
I morgon ska vi gå på bio och se den hypade filmen Bridesmaids.

Nu måste jag fortsätta trycka ner saker i resväskan.

En till

Nu är det bara en arbetsdag kvar på denna sommar. Sen ser jag fram emot världens bästa lördag (som lätt ska bli sommarens bästa) då det blir firande av födelsedag, semester och avskedsmiddag med tjejerna.
Fint ska det bli!

21 jordsnurr

I dag är det inte vilken dag som helst utan min 21-årsdag (lämpar sig så här innan USA-resan, hehe). Är inte lika uppspelt över detta som när jag var liten, men lite trevligt känns det ju ändå. I dag är det även bara fyra dagar kvar till helgen, vilket innebär semester och min avskedsmiddag.
Känns som om detta kommer bli en toppenvecka!

Ps: Känns som att jag i varenda blogginlägg kommenterar hur långt det är kvar till helgen och vad jag längtar osv. Ville bara säga att jag inte har det tråkigt på jobbet, men vem vill inte hellre ha lediga dagar på sommaren?

The final countdown

I dag är det bara 23 dagar kvar tills planet lyfter från arlanda! Woho..

Stranden

I dag skulle jag, Fanny, Malin och Emma åka till Varamon och bada och spela minigolf direkt efter jobbet. Det gjorde vi också men så fort vi kom dit ändrades vädret till moln och regn. Drog in till stan och käkade istället. Mysigt var det! Synd att alla ska jobba olika tider hela tiden och att man inte bara kan ses spontant och hitta på något som när man var liten och var ledig hela sommaren. Nu krävs det mer planering men när vi väl ses blir det alltid toppen. Finfina vänner jag har.

(Ps: Nu är det bara tre dagar kvar till helgen, woho!)

Packning

Lyssnar på den underbart härliga (mycket superlativ här i bloggen på sista tiden) låten "You make my dreams" från filmen 500 days of summer samtidigt som jag packar ner mitt rum. Konstaterar att man samlar på sig mycket onödiga saker under ett flytta-tillbaka-hem-tillfälligt-år så nu har jag slängt en hel hög med grejer.
Har också börjat skriva ner en massa kom ihåg- och glöm ej-listor över saker jag ska packa med till Santa Barbara och saker jag inte får glömma att fixa innan. Som att säga upp/frysa mobilabonnemanget. Längtar tills USA då jag kan köpa en ny mobil. Blir fruktansvärt frustrerad på min nuvarande som skickar fel, förlorar täckningen och skickar fyra likadana sms på en gång. Kanske blir det äntligen en iPhone, så här fem år efter alla andra.

Sommar och sol och vi har..

Jag tar tillbaka allt gnäll om att det är dåligt väder när jag är ledig. Denna helg har det ju varit underbart! I fredags blev det Norrköping och Munken in the park med Emma där vi såg Markus Krunegård och Soundtrack of our lives. Den enda "festival" jag får gå på i sommar, haha. I går var en bakisdag som spenderades stekandes i solen på Varamon. Härligt värre. I dag hade jag tänkt packa och rensa mitt rum men solen sken ju så vackert att jag fastnade ute. Även det härligt värre.

På MYCKET bra humör helt enkelt!

Väskan är här

Spännande följetong här på bloggen: vad för smågrejer som har med resan att göra har Emma gjort i dag? Haha. Tur att jag inte lämnat ut adressen till någon än.

I går köpte jag i alla fall en resväska. Megastor, blank och grön, ursnygg. Ville ha en färg som syns lätt på bagagebanden. Fick dock lite panik när jag insåg hur extremt lite det faktiskt är man får ta med sig. 23 kg bagage och 8 kg handbagage. Men hellre att jag köper något extra där än att betala för dyr övervikt. Så det är väl bara att sålla bland favoritprylarna!

Nedräkning

I går var det nästan, idag är det. Bara en månad kvar tills jag åker. Om exakt en månad sitter jag på flyget över atlanten nu. Shit! Ofattbart. Overkligt. Blandade känslor.

Hjälp

I morgon är det bara en månad kvar tills jag åker. En månad. Fick lite panik när jag insåg det nyss. Känns som om det är en miljon saker jag måste göra innan jag åker och en miljon saker jag vill hinna göra. Helgen var toppen så kändes lite segt att börja jobba igen men det funkar. Efter tre år på samma ställe så kan man ju rutinerna lite bättre och allt flyter på bra.
Denna vecka måste jag köpa en resväska och testpacka lite. Ska bli roligt (och lite läskigt).

Äntligen lördag

Hela veckan har det varit strålande sol och riktigt varmt men bara för att det är helg och jag är ledig så ska det naturligtvis ösregna och blåsa. Vilka i-landsproblem jag har.
I kväll blir det kul ändå! Startar med förfest hos Malin och sen vidare mot Linköping för utgång. Längtar!
Slänger in en bild från vårt midsommarfirande när vi försökte återskapa förra årets hoppbilder.

Hanna, Sarah, Evve, Malin, Jag och Emma.