Examen

I går skrev jag min sista final och sista prov i astronomi vilket innebar slutet på denna termin och början på jullovet. Nu är jag helt klar med min associate degree i journalistik och det känns UNDERBART!
På kvällen gick vi ut och firade och stan var fullproppad av folk och vi hade en rolig kväll, som vanligt. I dag ska jag göra absolut ingenting. Kram!
Fick en chocolate cupcake och ett fint kort från Josefine
Jag, Miranda, Jessica, Josefine och Rachel i går

Bergscruising och rådjur

Det är onsdag morgon och jag sitter hemma och dricker lite te, pluggar och kollar på Musikhjälpen på svtplay. Minns när jag precis hade flyttat till Stockholm för cirka fyra år sedan och jag hade Musikhjälpen på dygnet runt medans jag julpyntade och bakade bullar och mamma skickade in och önskade en låt åt mig. Haha, så himla länge sedan! Men jag tycker att Musikhjälpen är ett väldigt fint initiativ.
I går kände vi att vi behövde komma hemifrån lite (man blir väldigt instängd i allt finalsplugg) så jag, Caitlin och Josefine åkte och käkade thaimat och tog sen en tur upp i bergen och kollade på solnedgången och alla OTROLIGT julpyntade hus. Vi såg ett rådjur på vägen och Caitlin och Josefine freakade ut för de hade aldrig sett ett rådjur på riktigt (!!!). Jag höll på att dö av skratt. En väldigt mysig afton i alla fall, amerikanerna går ju verkligen all in med alla juldekorationer om man säger så.
Nu är det bara en final i astronomi kvar i morgon och sen säger jag hej jullov!
Solnedgång över Santa Barbara
Caitlin och Jag med vackra ansiktsmasker

Long time, no seen

Hej på er! De senaste veckorna har jag suttit med näsan i skolböckerna mer än självaste Herminone. Finals week inleddes i dag och om tre dagar är det jullov och jag har min examen klar! Spenderade helgen med att göra klart min sista arbete för min onlinekurs och nu återstår bara ett sista prov i fotokursen i morgon och astronomi på torsdag. Längtar!
En mysig thanksgivinghelg har förflutit och den spenderades bland annat i Santa Monica och Newport Beach med Josefine. Var kul att se lite nya ställen och speciellt Newport eftersom jag var ett stort fan av The OC när det begav sig, haha.
Det har blivit riktigt kallt här i Santa Barbara. I morse vaknade jag upp till endast TVÅ GRADER, helt sjukt. Men vad är väl ett winter break utan lite kyla?
Minisemester
Sommarminne
Newport Beach
Julpyntad lägenhet