Working 9 to 5

I dag har jag haft media design och sen pluggat hela dagen. Känner mig otroligt effektiv. Lagat pestopasta med sallad till lunch och klunkat kaffe hela dagen lång. I går kväll var jag, Olle och Josie på mycket konstigt humör. Vi facebookade konstant i fem timmar och drev alla i huset till vansinne. Men kul var det.
Nu ska jag slappa resten av kvällen.
Fick våra presspass från tidningen häromdagen. Yippie.

Superbowl sunday

I dag är det Superbowl. Konstigt hur man ibland rycks med i något man aldrig skulle gilla annars. Eller rycks med, vi har Superbowl på i bakgrunden medans vi pluggar. Mellanakten var rolig i alla fall. (LMFAO, wiiiie.)
Dagen har bestått av pizza från Domino's och plugg i solen. Sitter fortfarande och diskuterar leads, quotes och formuleringar med Josie. Artiklar ska skrivas, inlämningar ska göras klart och kapitel ska läsas.
Vi närmar oss slutet. Snart dags att sluta för dagen och övergå till lite Once Upon A Time.
I går var det fest i huset och vi spelade beerpong, pingis och gjorde annat kul. I går var faktiskt bästa dagen på länge. Jag och Josie var fotomodeller åt Cattis som hade en massa fotouppgifter att göra. Vi bar på en megastor reflexskärm och hängde i parker och på stranden hela dagen. Otoligt roligt. Vi avslutade det hela med middag på Shoreline Café och sedan fest här hemma som sagt. Lägger upp lite bilder snart så ni får se resultatet.
Hoppas allt är bra med er också. Denna helg får fem av fem toasts som Benjamin skulle säga.
Läxläsning på verandan
Solnedgång vid Leadbetter Beach
Reflexskärmsfotografering (eller: the livin' donut)

Fredag (igen)

Tiden går fort när man har roligt. Har precis kommit hem från stan där jag var på ett "jazz jam". Skulle intervjua Santa Barbara Jazz Collective som spelar på ett café varje fredag. Gick helt okej. Blev en bra intervju men jag tror inte artikeln kommer bli på det sättet min redaktör vill ha den. Får fixa det innan deadlinen nästa fredag.
I går fick vi våra beats på redaktionsmötet. Alla skribenter har ett "beat" (som det så fint heter) som är typ ett område man ska täcka. Eftersom The Channels riktar sig mest till SBCC-studenter så är skolan och alla dess avdelningar uppdelade i olika beats och alla reportrar fick önska vilka topp tre vi ville ha. I går fick vi reda på vad vi fick och jag blev musikansvarig. Jay! Något jag ville och tror kommer bli superkul. Detta innebär att jag ska hålla reda på musikavdelningen, vad som händer och komma på olika artiklar att skriva om. Kul, kul, kul.
Nu sitter jag, Cattis och Josie och pluggar. En fredagkväll klockan 21.10. Vi är duktiga må jag säga. Får se om vi åker upp till BV sen när vi tröttnat på plugget.
Dags att lämna bloggen och återgå till läxorna. Ciao så länge.
Underbart att sitta på läktaren och plugga (och njuta av utsikten)

Catch up

Vad händer? Jo ännu en (skol)vecka lider mot sitt slut. Förra helgen var otroligt rolig. Josie fyllde 23 år och vi firade henne med brunch och endless mimosas (champagnedrinkar) på baren Brewhouse som ledde till en långt hållande dagsfylla (Josies önskemål). Sen tog vi en tur ut på havet som var väldigt speciell. Såg sjölejon dock och det var ju ganska coolt. Dagen fortsatte hem till Josie och có där jag däckade på soffan ett tag. Sen blev vi bjudna på middag av Mia och sedan gick vi vidare mot San Pascual (vårt hus). Efter lite förfestande bar det ner mot stan och Sandbar och EOS.
Kvällen innan hade vi fest hos oss och käkade tårta och dansade natten lång. Gud vad man älskar livet i bland.
Helgen avslutades med Once Upon A Time-marathon som är min, Olles och Josies nya favoritserie.
Denna vecka har bjudit på plugg, plugg, plugg och ytterligare lite plugg. Jobbade på tidningen i måndags och blev kvar en och en halv timme längre än mitt skift var. Lots to do. Har sedan haft arbeten och läxor i alla ämnen och quiz dessutom. Men nu är det nästan helg igen! Bara ett redaktionsmöte kvar i morgon. Sen jag vara superduktiga Emma och plugga resten av dagen så att jag absolut inte har något att göra i helgen.
Woho!
Bjuder avslutningsvis på lite bilder från födelsedagsfirandet.
Alex och Mia på the Brewhouse
Ut på havet
Födelsedagsbarnet och jag
Jeanette och Alex
Sjölejon
Hela gänget brunchar och dricker champagne
Jag och Alex
Njuter av tårtan - Mia, Josie, Rebecca, Alex, Angelica, Jag, Cattis och Emma