Frukost vid havet


Orange juice pancakes with fresh fruit

Denna tisdag inleddes med en frukost på ett café nere vid stranden. Vi satt bokstavligt talat på stranden och det var supermysigt även om det blåste lite. Testade american pancakes för första gången och det var gott, dock borde jag beställt en mindre portion för man fick ju hur mycket som helst. Fick bli både frukost och lunch för min del..
Sen var det dags för lektion igen och nu sitter vi i lägenheten och kollar upp hur man tar sig till grannstaden Camarillo. På fredag är vi helt lediga och funderar på att åka till Camarillo Premium Outlets som är en av Californiens största outlets (är tydligen som en hel stad full av butiker). Tar ca 40 minuter med buss dit och kostar ca 80 spänn. Även om allt redan är billigt i originalpris för oss svenskar, eftersom dollarn är så låg, så är det ju inte fel att kunna shoppa ännu billigare. Skulle vilja hitta ett par nya converse (som för övrigt kostar 350 kronor i originalpris här).
Nu måste jag läsa om verbal and nonverbal communication till morgondagens quiz. Fick ett "A" på de två första quizen som vi gjorde idag. Känns nice.

Blir alltid förkyld under olämpliga perioder, som nu, och skulle gärna ta en tur ner till gymmet så man får träna av sig allt onyttigt man äter men tror inte min kropp orkar med det idag.. Får ta det i morgon istället.
Puss på er!
Kommentera inlägget här: