Testas

I dag var det dags för alla internationella studenter att registrera sig på skolan. Det går cirka 19000 studenter på Santa Barbara City College och ungefär 2000 av dem är internationella. Efter att ha fyllt i en hel massa papper (finns en blankett för allt i det här landet) så skulle vi göra "assessment tests" för att se vilken nivå vi ligger på och därefter bli indelade i olika "classes" med likabegåvade folk. Testen skulle vara i engelska och matte men som tur är var matte inte obligatoriskt om man inte läste några sådana kurser. Tack och lov för detta, har inte räknat ett tal utan miniräknare sen gymnasiet!
Eftersom vi svenskar läser så pass mycket engelska i skolan fick vi göra testet i "advanced english". Det kändes faktiskt mycket bra vilket var över förväntan. Ska få reda på resultatet när vi har möte med studievägledarna inför kursregistreringen.

Här har det varit molnigt idag och ganska kyligt ute men nu ser det ut som solen tittar fram och det blir mysigt när vi tar en tripp down town för att kolla in skateparken och affärerna. Hoppas på lite schyssta bilder!

Hoppas allt är bra med er hemma i Sverige, puss!

pappa:

Hej Emma mycket bra skrivet i din blogg



Testar om detta funkar

kusin (julia):

"pappa": Bra gjort "pappa" haha, verkar som det funkar bra!



Emma: Verkar vara helbra i Santa Barbara, mest avundsjuk är jag nog på din shopping på forever21....



Puss!;D

Jag:

Haha! Pappa, ja, uppenbarligen fungerar det!



Jullan: Ja än så länge är det helbra och det blir nog bara bättre :) Åh, du får komma och hälsa på (ta med hela familjen när min åker!) så får vi ta en shoppingtur! Det är hur enkelt som helst att spendera pengar här! Forever 21, Urban Outfitters, Sephora, Macy's och en miljon till roliga butiker :)

Hoppas flytten och allt går bra för dig, följer din blogg för uppdatering!

Puss puss

Julia:

Låter helnice, vill verkligen komma! Men får se hur det blir dock, jag ska ju till sri lanka i vinter;) jodå flytten går bara bra, alla grejer är där nere nu, och jag själv flyttar in nu helgen som kommer. Så hiiimla spännande! Kul att höra, ska uppdatera den nu direkt! haha:)

Många kramar!

Kommentera inlägget här: