En tur till landet

I fredags tog jag bussen till Göteborg och hängde med Cattis vid havet och hade det mysigt. Sen tog vi bilen till Alingsås för att hälsa på hemma hos Josie. Vi drack vin och pratade i flera timmar, gick promenad och njöt av underbart väder och en utav sommarens finaste dagar. På lördagsmorgonen åkte Cattis hem. Det vräkte ner regn och jag och Josie hämtade upp Rebecca som var på besök från norrland. Vi kollade runt i Alingsås och på kvällen åt vi supergod thaimat och kollade på film i ösregnet.
I går mötte vi upp Alexandra på stan och tog en fika. Underbart att hinna träffa alla innan det är dags att åka tillbaka till SB och de inte kommer vara där.
Vid fyratiden tog jag tåget tillbaka till Göteborg och mötte upp Lisa, Angelica, Judit och Malin som var på Liseberg. Vi åkte en himlans många karuseller och sen bilade vi hem till Motala.
En fullspäckad men superrolig helg!
I dag är det exakt en vecka tills jag åker, har massor att fixa dock så den kommer nog gå otroligt fort. Kommer bli många hej då och det är ju inte alltid så kul. I dag fyller mamma år så släkten kommer hit i kväll, blir mysigt.
Hemma hos Josie
Rebecca
Kommentera inlägget här: